Onderdeel van Colruyt Group, wat betekent dit voor mij?

In 2015 heeft Colruyt Group een participatie genomen in de NV Ticom, het bedrijf achter MyComfort24. Dit belang is intussen geëvolueerd naar 90% en kadert in de ambitie van de groep om met gepaste en gespecialiseerde winkelformules in te spelen op de behoeften van de consument in al zijn levensfases.

Als één van de jongste telgen in de groep streven we ernaar, net zoals ons moederbedrijf en de andere winkelformules van de groep, elke dag opnieuw de missie van Colruyt Group waar te maken. 'Samen duurzaam meerwaarde creëren door waardengedreven vakmanschap in retail' is onze leidraad in ons dagdagelijks functioneren.

Kwaliteit (in aanbod en service), vriendelijkheid, betrouwbaarheid, expertise en gedrevenheid zijn begrippen die ons drijven om elke dag beter te doen. Getuige daarvan zijn de vele positieve reviews die we krijgen van onze klanten. En daar zijn we natuurlijk heel fier op.

Levering van jouw pakje in Colruyt of andere winkels van de groep kan, jammer genoeg, technisch nog niet. Dat blijft wel één van onze toekomstdromen. Als het zover is horen jullie het zeker.

Ondertussen werken we er, samen met onze leveranciers en partners, ook hard aan om ons aanbod te verduurzamen. Niet evident in de wereld van textiel, maar wel heel essentieel. Je vindt ons duurzaam aanbod hier alvast terug.

Bezig met laden...