• Wij zijn bekroond tot beste webshop in ondergoed! Bedankt aan al onze trouwe klanten...
  • En daarom trakteren we graag met 15€ korting vanaf 75€ ✓ Code: AWARD15

Waarvoor staat 'Laagste prijs online’?

Altijd de laagste prijs!

Wij vinden het belangrijk dat je altijd een eerlijke prijs betaalt voor jouw product. Daarom besloten wij reeds enkele jaren geleden te starten met prijsvergelijking. Zo aligneren wij dagelijks onze online prijzen met die van andere webwinkels. Zo hoort het ook als onderdeel van Colruyt Group.

Op welke manier vergelijken wij?

Dagelijks schuimen wij het internet af en bekijken we tegen welke prijzen andere webshops onze producten aanbieden op Google*. Wij werken op basis van de barcode, ook wel bekend als de streepjescode. Zo weten we zeker dat we steeds juist vergelijken met een identiek artikel.

Zien we dat een andere webshop een product goedkoper aanbiedt, dan passen wij de prijs aan tot op het prijsniveau van de scherpste concurrent. Zo ben je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Hoe herken ik deze artikelen?

Zie je een artikel met oranje label ‘Laagste prijs online’ dan weet je dat we voor dat artikel onze prijs hebben aangepast naar de laagste prijs bij andere webwinkels.

Hou hierbij rekening dat deze prijs dagelijks kan wijzigen. Het zou dus best kunnen dat je vandaag een andere prijs ziet dan morgen, maar je hebt wel de garantie dat je vandaag de laagste prijs online betaalt voor jouw favoriete artikel.

Wat als ik ergens een product goedkoper zie?

We vergelijken onze prijzen 2 maal per dag. Mogelijks vind jij dus vóór  ons een lagere prijs op Google*. Contacteer in dat geval dan gerust onze klantendienst via info@mycomfort24.be met de details van jouw lagere prijs.

Altijd de beste deal?

Schrijf je in, volg onze promoties over onze prijsverlagingen en meer en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

*Wij vergelijken met de prijzen op Google.nl aangezien de Nederlandse markt een stuk verder staat op vlak van e-commerce dan de Belgische. Zo zijn we zeker dat we niets missen.

Bezig met laden...