Wie zijn wij?

Welkom bij MyComfort24! Wij zijn een Belgische webshop die al vele jaren bestaat. Bij ons vind je online merken ondergoed, nachtkleding, zwembroeken, sokken, beddengoed, badtextiel & meer. Kortom, bij ons ben je aan het goede online adres voor al jouw dagelijkse basics. Ben je benieuwd naar het traject dat we sinds het begin tot nu hebben afgelegd? Lees ons verhaal dan hieronder...

Over_ons_-_MyComfort24_1600_x_2000_px_

MyComfort24 is de vernieuwde webshop van MyUnderwear24. Dat is al meer dan 13 jaar de grootste Belgische webshop in merkenondergoed & bodywear én onderdeel van Colruyt Group.

We nemen je even mee…

  • In juni 2010 startten Ilse en Toon, de huidige CEO en eerder jarenlang aan de slag bij Colruyt Group, een unieke webshop met ondergoed & meer, MyUnderwear24. Dankzij een optimaal aanbod in ondergoed, nachtgoed, kousen en zwemkleding van topmerken komen de eerste bestellingen vlot binnen. Al gauw vertrekken vanuit de garage en de speelkamer van de kinderen de eerste onderbroeken naar de nieuwe klanten.
  • In 2013 wordt de intussen te klein geworden garage ingeruild voor een huurhuis op het Pajottenlandse platteland. Karleen start als eerste werknemer om de klanten verder te helpen en de bestellingen klaar te maken.
  • België bleek echter nog niet helemaal klaar voor een echte e-commerce, maar Toon bleef erin geloven. In 2015 zocht en vond hij een nieuwe partner in Colruyt Group om MyUnderwear24 verder uit te bouwen. De participatie past in de ambitie van de groep om met gepaste winkelformules in te spelen op de behoeften van de consument in al zijn levensfases.
  • De Belgische consument vindt stilaan meer en meer zijn weg naar het internet voor zijn aankopen. In 2016 volgt een nieuwe verhuis. Dit keer naar een huurhuis mét een magazijntje. Te koud in de winter en te warm in de zomer, maar ze gaan volop door. Carlos start als eerste marketeer. De volgende jaren volgen Barbara, Jens, Valerie en Veronique en groeit MyUnderwear24 uit tot de grootste Belgische webshop in ondergoed en meer.
  • Een volgende verhuis dringt zich op. Dit keer naar een totaal vernieuwd gebouw en magazijn op een Colruyt site. Dylan, Sarah en Zaja komen mee aan boord. Zo kunnen alle klanten steeds blijven genieten van een optimale service
  • In het najaar van 2020 stopt Collishop met de verkoop van non-food artikelen via hun webshop. MyUnderwear24 neemt, als onderdeel van Colruyt Group, het assortiment beddengoed en badtextiel over van Collishop.
  • MyUnderwear24 wordt op dat moment MyComfort24, een naam die beter past bij het nieuwe aanbod. Bij de verruiming van het aanbod, met nieuwe categorieën en een nieuwe merknaam hoort immers ook een nieuw jasje. Twee nieuwe collega's - Kenny en Stéphanie - versterken het team.
  • In oktober 2020 lanceert MyComfort24 een nieuwe webshop met een nog uitgebreider aanbod, waarin de klant in alle comfort 24/24 online kan shoppen.
  • Met de baseline ‘Bed. Bad. Ondergoed. Altijd goed.’ wordt MyComfort24 dé online specialist in ondergoed, nachtgoed, homewear, zwemkleding, kousen, panty's, beddengoed en badtextiel.

We wensen je veel shopplezier!
Het MyComfort24 team

MyComfort24 - NV Ticom
Bilkensveld 1A
1500 Halle
België

BE 0820.813.505 RPR Brussel | NL 8257.84.244.B01

Bezig met laden...